Κυ. Μάι 19th, 2024

Την Τετάρτη 27/10/2021, στο 3ο Λύκειο Λαμίας, δόθηκαν στους αριστούχους μαθητές τα Μουστάκεια Βραβεία μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.
Τα “Μουστάκεια” βραβεία είναι χρηματικά βραβεία συνολικού ποσού 10.000€ που δίδονται στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος «Κ. Μουστάκα».
Η τελετή βράβευσης των μαθητών πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τον Διευθυντή του σχολείου Ανδρέα Αγγελακόπουλο να τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο του COVID-19.
Τα βραβεία παρέδωσαν στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος , οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς , Θέμης Χειμάρας,  Γιάννης Σαρακιώτης,  ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπεσλεμές και η  Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα ευχόμενοι στα παιδιά να συνεχίσουν να αριστεύουν στη ζωή τους και να εκπληρώσουν τα ονειρά τους . Τις πρώτες απονομές έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , ως πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Μουστάκειου Κληροδοτήματος .Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους .
Ευχαριστούμε όλους τους προαναφερόμενους για τη τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση του σχολείου μας.
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας.