Σα. Απρ 27th, 2024

Η ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το Διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr, θα γίνεται από την Τρίτη 19-03-2024 έως και την Τρίτη 26-03-2024.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, , η υποβολή όλων των  δικαιολογητικών,  υποχρεωτικών (της παρ. 2 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης) και των κατά περίπτωση ειδικών κατηγοριών (της παρ. 3 του ΚΕΦ.Γ΄ της προκήρυξης), διεκπεραιώνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, με σάρωση (σε μορφή PDF) και αποστολή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikaiol@psnet.gr από την Τετάρτη 20/03/2024 έως και την Πέμπτη 28/03/2024. 

Δείτε την Προκήρυξη εδώ.

Σε μεταγενέστερο χρόνο θα αναρτηθεί στo https://www.fireservice.gr/el_GR/-/prokeryxe-diagonismou-gia-ten-eisagoge-phoiteton-rion-ste-schole-axiomatikon-kai-spoudaston-rion-ste-schole-pyrosbeston-tes-pyrosbestikes-akademias-me ο υπερσύνδεσμος (link) για την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό.