Πε. Μάι 9th, 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Το κριτήριο αξιολόγησης εφαρμόστηκε σε όλη τη Γ΄ Λυκείου με στόχο την εξοικείωση των μαθητών με τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Παρά τις δυσκολίες προσπαθήσαμε οι φιλόλογοι του 3ου ΓΕΛ με μια υποδειγματική συναδελφική συνεργασία να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις χωρίς να ξεχνούμε ότι πρόκειται για Προσομοίωση και όχι για Πανελλαδικές. Άρα, τα θέματά μας προσαρμόστηκαν στους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής, π.χ. περιορισμένη επαναληπτική ύλη, ερωτήσεις διδαγμένης θεωρίας κτλ., γι΄ αυτό και ορισμένες επικαλύψεις στα ερωτήματά μας ήταν αναπόφευκτες.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Αγγελακόπουλο, που ενθάρρυνε και βοήθησε πρακτικά την πρωτοβουλία μας (προμήθευσε με τετράδια Πανελλαδικών τους μαθητές, προσάρμοσε το σχολικό ωράριο κτλ.), καθώς και τους συναδέλφους για την επιτήρηση που πρόσφεραν.

Ευχαριστούμε, κυρίως, την ΣΕΕ φιλολόγων κ. Έλενα Παπαντωνίου για τη συμβολή της στην πειραματική βαθμολόγηση των τετραδίων και στις ενδεικτικές απαντήσεις, με τη συμβολή της οποίας η προσπάθειά μας είχε μόνο θετικά και έγκυρα αποτελέσματα και ενίσχυσε την πρωτοβουλία μας.

Ευχόμαστε οι μαθητές μας να λάβουν υπόψη τους τις παρατηρήσεις και να αποδώσουν τα βέλτιστα την ώρα των εξετάσεων.  Οφείλουμε να προσθέσουμε πως είτε πρόκειται για Προσομοίωση είτε για διαγώνισμα τετραμήνου οι εκπαιδευτικοί δείχνουμε πάντα επαγγελματισμό και αγάπη προς τους μαθητές μας.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους των φιλολόγων του 3ου ΓΕΛ

Πιλάτου Βασιλική